Kom i gang med salg på nettet med en smuk webshop

Efter den indledende opsætning af din webshop, får du en let forståelig og ultrapædagogisk instruktion, så du nemt og enkelt kan håndtere fx opdatering af varer og ændring af priser i det daglige.
Ring 2325 0134 eller skriv til helge@actualweb.eu

Gennemprøvede løsninger, som er lavet sådan, at alle kan finde ud af at bruge dem

En webshop, du nemt kan tage videre selv

Det er ikke så svært, når bare man ved, hvordan man gør. Min løsning er udformet sådan, at du får den hjælp, du skal bruge til at komme i gang med din webshop – og så du selv kan tage den videre. På den måde kan prisen holdes nede, og du undgår store faste udgifter til at holde webshoppen kørende.

Når du skal i gang med at sælge på nettet, er der er mange ting, du skal tage højde for – og nogle af dem er mere relevante end andre. Jeg hjælper dig med at holde fokus på de allervigtigste, så tiden bliver brugt på de tiltag, der har størst betydning. Er din egen tid det mest dyrebare, kan jeg fx gøre alt benarbejdet, så du overtager en færdig webshop og slipper for at skulle sætte dig ind i, hvordan du fx får alle de første varer og priser lagt ind.

Lav pris, pragmatisk løsning, fleksibel betaling

Prisen for en webshop bør ligge der, hvor den er lavest mulig – men hvor løsningen ikke er så skrabet, at det bliver en plage for dig at komme i gang. Med det mener jeg, at du sagtens kan finde superbillige webshop løsninger, hvis du er indstillet på at lave alt arbejdet selv.

Den pragmatiske løsning er, at du som kunde bliver hjulpet præcis så meget, så det hverken bliver for dyrt eller for frustrerende for dig at bygge din webshop. Og så du hurtigt selv kan tage projektet videre og udvikle det i den retning, du ønsker. Mange vælger en webshop løsning, der kan betales over flere gange, og det giver god mening.

Fra tanke til webshop…

Med god forberedelse kan du være i gang på en uges tid. Jeg hjælper dig på vej.

Få en webshopTomme skærme

Mobilvenlig webshop med det rigtige udtryk

Alle veje fører til Rom – men ikke nødvendigvis til din webshop. Derfor skal den ikke alene fungere optimalt på både computere, iPads og mobiltelefoner. Lige så vigtigt er det, at shoppen har den rette tekst, tone og stil. Vil du sælge design og kunstprodukter, er det æstetiske udtryk særlig vigtigt. Er det børnetøj, skal du måske i højere grad satse på noget friskt og farverigt.

Mit fokus er at hjælpe dig med både at finde det rette udtryk i form af design og tekst og sørge for, at webshoppen er responsiv, dvs, at den ser ud og virker, som den skal, uanset om det er på en smartphone eller en laptop.

En flot webshop sælger flere varer

Hvad enten du har en fysisk butik eller en shop på nettet, skal den være indrettet, så kunden får lyst til at købe noget i den. Din webshop bliver med andre ord ikke bedre end det materiale, du putter i den. Med mange års erfaring som art director og digital designer kan jeg både give dig råd og vejledning og hjælpe med alt det praktiske omkring produktion og opsætning af flot og sælgende materiale.

Er der behov for det, kan jeg desuden trække på et stort netværk af grafikere, fotografer og tekstforfattere. Og det behøver ikke blive dyrt af den grund. Til gengæld kan gode billeder og de helt rigtige tekster gøre, at webshoppen løfter sig markant over konkurrenternes, så du får flere penge i kassen.

Som keramiker er jeg overvejende kreativ, og ikke specielt teknisk anlagt. Så hjælpen jeg har fået undervejs, fra start til slut, har været uundværlig, og har gjort at jeg nu selv kan tage min webshop videre. Økonomien var meget fleksibel, og resultatet er jeg rigtig godt tilfreds med.

Pia Baastrup, Webshopejer og keramiker

Forløbet var meget overskueligt, og jeg blev hele tiden updateret på økonomien i projektet undervejs. Efterfølgende har jeg haft glæde af den større eksponering, ikke mindst på Google hvor min bog og mine foredrag dukker op de rigtige steder

Kirsten Weiss, Journalist og forfatter

Lad os tage en snak over en kop kaffe.