WordPress hjemmeside

Få en WordPress hjemmeside der ejes af dig. Uden binding eller abonnement. Betaling over én eller flere gange, samt mulighed for hjælp til drift og vedligeholdelse efterfølgende.

Uanset hvad du vælger, hjælper jeg dig igennem hele forløbet.
Ring 2325 0134 eller skriv til helge@actualweb.eu

En smuk og funktionel WordPress hjemmeside

Når jeg laver en hjemmeside, lægger jeg lige så stor vægt på det æstetiske, som på det funktionelle. En flot hjemmeside der rammer sin målgruppe, tiltrækker flere brugere, og sælger varer bedre. Det sidste er især er vigtigt, hvis man også har en webshop på sin hjemmeside.

Med det funktionelle tænker jeg også meget på brugervenlighed – det skal være let og enkelt at bevæge sig rundt på en WordPress hjemmeside. “Don’t make me think” var titlen på en bog om brugervenlighed som udkom for godt 20 år siden. Siden jeg læste den, har jeg forsøgt at implementere den tankegang i mit design, når jeg laver en hjemmeside. Ideen i bogen er selvfølgelig at man som bruger på en hjemmeside, skal kunne finde præcis hvad man søgte, uden at skulle tænke sig om.

En smuk og funktionel WordPress hjemmeside
Wordpress hjemmeside til lav pris, med fleksibel betaling

Wordpress hjemmeside til lav pris, med fleksibel betaling

Prisen for en WordPress hjemmeside bør ligge der, hvor den er lavest mulig – men hvor løsningen ikke er så skrabet, at det bliver en plage for dig at komme i gang.

En WordPress hjemmeside kan laves på få dage hvis behovet er til det. Andre gange kan det blive et omfattende projekt som tager mange måneder. Er man villig til selv at bruge nogle timer på sin hjemmeide, er der penge at spare.

Uanset hvordan man gør, er prisen en vigtig faktor for alle. Mange vælger at dele udgiften op, så den betales over fx 6-12-24 måneder, så det på den måde bliver en del af driften isf. et større beløb her og nu. Sådanne aftaler kan også indeholde drift og vedligeholdelse af hjemmesiden.

Jeg har 20 års erfaring med design, webudvikling, og ikke mindst med WordPress hjemmesider

Responsivt design og brugervenlighed

En hjemmeside vil blive set på mange forskellige enheder, mobil, tablet, laptop osv. Derfor er det vigtigt at WordPress hjemmesiden kan tilpasse sig de for skellige skærm formater og størrelser. Det kan den med et responsivt design.

Alt efter indholdet på hjemmesiden kan det også være nødvendigt at have forskelligt indhold på hhv. store og små skærme, for at imødekomme brugerens behov i forskellige situationer. Det er alt sammen med til at biddrage til at brugeren får den bedst mulige oplevelse.

Responsivt design og brugervenlighed
Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside

WordPress er det mest anvendte CMS system i verden. Det er bla. blevet så populært fordi det er let at arbejde med, hvilket betyder at man kan komme langt for et begrænset budget, hvis man vælger en WordPress hjemmeside.

Cirka en tredjedel af alle verdens hjemmesider drives med WordPress. Det betyder at det er meget let at finde hjælp, undervisning, gratis funktionalitet og andet på nettet, når man mangler noget til sin WordPress hjemmeside.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og nydt godt af konstruktive forslag og stor fleksibilitet, når der har været behov herfor. Resultaterne kan måles i en professionel website, som løbende udvikler sig med nye vinkler – og først og fremmest i et stigende antal besøgende med download af produktblade og læsning af vores blogs. Ultimativt har det medvirket til en forsat vækst i ScanSolutions aktiviteter og kunder.

Morten Andersen, Direktør, ScanSolutions ApS
Som keramiker er jeg overvejende kreativ, og ikke specielt teknisk anlagt. Så hjælpen jeg har fået undervejs, fra start til slut, har været uundværlig, og har gjort at jeg nu selv kan tage min webshop videre. Økonomien var meget fleksibel, og resultatet er jeg rigtig godt tilfreds med.
Pia Baastrup, Webshopejer og keramiker

Forløbet var meget overskueligt, og jeg blev hele tiden updateret på økonomien i projektet undervejs. Efterfølgende har jeg haft glæde af den større eksponering, ikke mindst på Google hvor min bog og mine foredrag dukker op de rigtige steder

Kirsten Weiss, Journalist og forfatter

Lad os tage en WordPress hjemmeside snak!