Bedre WordPress SEO og høj sikkerhed

Måden, din WordPress side er optimeret på, kan have stor indflydelse på sidens hastighed og dermed også dens SEO. Samtidig er en jævnligt opdateret side langt mindre udsat, når den forsøges hacket.
Ring 2325 0134 eller skriv til helge@actualweb.eu

Jeg har mange års erfaring i at bygge og vedligeholde WordPress applikationer og websites

Optimering af WordPress

Google og andre søgemaskiner er særligt glade for sider, som ikke er for tunge, så brugerne skal vente på indholdet. Ved at optimere scripts og billeder på din side kan jeg sørge for, at dit website bliver hurtigst muligt, så du dermed opnår bedre placering på f.eks google.

Jeg kan også hjælpe med den indholdsmæssige del af SEO-optimeringen – dvs. den, som fx handler om tekster, titler, metabeskrivelser og undersider.

Vedligeholdelse af WordPress sikkerhed og opdatering

WordPress er et glimrende CMS-system, som benyttes til ca. 30% af alle hjemmesider i verden. Det er nemt at arbejde med og samtidig det mest prisvenlige system, der findes. Uheldigvis gør det også systemet interessant for hackere, som ønsker at sprede reklame eller lyssky programmer.

Jeg sørger for jævnlig opdatering, optimering med ekstra sikkerhed og jævnlige back ups, så din WordPress hjemmeside så at sige holdes vaccineret mod indtrængende virus.

Brug tiden på din forretning…

Wordpress optimering

Slip for besværet, lad mig sørge for at dine WordPress hjemmesider kører og bidrager mest muligt til din forretning.

Få hjælp til opbygning og indhold

Jeg har mange års erfaring i at bygge og ombygge WordPress hjemmesider og webshops. Hvad enten det er specialbyggede temaer, eller et købt tema som skal laves om, udfører jeg opgaven med sikker hånd. Du kan også bruge mig til hjælp og sparring omkring, hvordan det skal gribes an, eller til hjælp med produktion af indhold af enhver art, lige fra video til tekst og grafisk materiale.

Jeg kan trække på et stort netværk, så ingen opgave er for stor eller for lille. Jeg giver også gerne et fast tilbud på en defineret opgave.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og nydt godt af konstruktive forslag og stor fleksibilitet, når der har været behov herfor. Resultaterne kan måles i en professionel website, som løbende udvikler sig med nye vinkler – og først og fremmest i et stigende antal besøgende med download af produktblade og læsning af vores blogs. Ultimativt har det medvirket til en forsat vækst i ScanSolutions aktiviteter og kunder.

Morten Andersen, Direktør, ScanSolutions ApS

Forløbet var meget overskueligt, og jeg blev hele tiden updateret på økonomien i projektet undervejs. Efterfølgende har jeg haft glæde af den større eksponering, ikke mindst på Google hvor min bog og mine foredrag dukker op de rigtige steder.

Kirsten Weiss, Journalist og forfatter

Lad os tage en snak om WordPress og vedligeholdelse